Verzekeringen komen in alle maten en vormen

Persoonlijk-Advies-VerzekeringsmakelaarHet is vandaag niet eenvoudig zijn weg te vinden in de hoevelheid van verzekeringsproducten die momenteel worden aangeboden op de markt. Wat soms onder een gemenschappelijke noemer zoals “brandverzekering” wordt geplaatst kan toch enorme verschillen omvatten in wat al dan niet gedekt is in geval van schade. Zijn bijvoorbeeld in geval van brand uw zonnepalen of poolhouse verzekerd?

Vandaag de dag stelt zich door de toename van samengestelde gezinnen nog een andere uitdaging namelijk deze van dubbele verzekering. Kan je de familiale verzekering van de ex-partner aanspreken bij een een ongeval van de kinderen indien zij op het moment van het ongeval bij jou zijn of moeten er twee verzekeringen afgesloten worden? Kan je eventueel een schadeclaim indienen bij verschaillende verzekeringsmaatschappijen voor dezelfde schade?

Met deze vragen kan je terecht bij je verzekeringsmakelaar die u kan begeleiden bij het kiezen van de juiste verzekering voor uw situatie. Een onafhankelijk verzekeringsagent biedt hierbij het voordeel dat hij producten van verschillende maatschappijen kan aanbieden. Bovendien kan hij in geval van schade uw rechten ten opzichte van deze verzekeringsmaatschappijen verdedigen en de schadevergoeding bekomen waarop u recht heeft. Op www.xtraweb.be vindt u een overzicht van onafhankelijk verzekeringsmakelaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *