Guenther Steiner: Een Tweede Boek in de Maak

Voormalig Haas teamleider Guenther Steiner is bezig met een tweede Formule 1-boek na het succes van zijn vorige uitgave in 2023. Steiner’s eerste boek, “Surviving to Drive”, werd geschreven nadat hij werd benaderd door ghostwriter James Hogg. Het boek vertelde het binnenste verhaal van het Haas-teamseizoen 2022 en bevatte ook afleveringen uit eerdere fasen van Steiner’s carrière. Het boek heeft ongeveer 150.000 exemplaren verkocht en is in 12 talen verschenen.

Steiner en Hogg, die eerder hadden samengewerkt aan projecten met Damon Hill, Johnny Herbert en Jason Plato, zijn al begonnen aan hun tweede samenwerking. Deze samenwerking kreeg een mogelijke nieuwe focus toen Steiner eerder deze maand in het nieuws kwam nadat hij door teameigenaar Gene Haas was ontslagen.

“We werken momenteel aan het tweede boek,” vertelde Steiner aan Autosport. “Dat was al gepland. Nu verandert het verhaal misschien een beetje!” Steiner genoot van zijn betrokkenheid bij het eerste project, wat hem ertoe bracht om een tweede boek te overwegen.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wie is Guenther Steiner?
Guenther Steiner is de voormalige teamleider van het Haas Formule 1-team. Hij is bekend om zijn directe aanpak en zijn passie voor de sport.

Wat is een ghostwriter?
Een ghostwriter is een professionele schrijver die in de naam van een andere persoon schrijft, vaak een beroemdheid. De ghostwriter krijgt meestal geen erkenning op de cover van het boek, maar de persoon in wiens naam ze schrijven, doet dat wel.

Wat was het eerste boek van Steiner?
Het eerste boek van Steiner, “Surviving to Drive”, vertelt het verhaal van het Haas-teamseizoen 2022 en bevat ook afleveringen uit eerdere fasen van Steiner’s carrière.

Wat is het Haas Formule 1-team?
Het Haas Formule 1-team is een Amerikaans Formule 1-team dat in 2016 toetrad tot de Formule 1. Het team is eigendom van Gene Haas, de oprichter van Haas Automation.

Wie zijn Damon Hill, Johnny Herbert en Jason Plato?
Damon Hill, Johnny Herbert en Jason Plato zijn allemaal bekende figuren in de autosport. Hill en Herbert zijn voormalige Formule 1-coureurs, terwijl Plato een succesvolle coureur is in de Britse Touring Car Championship.