Waar woont de familie Verstappen?

De bekende Nederlandse Formule 1-coureur Max Verstappen woont sinds oktober 2015 in Monaco1. Hij verhuisde naar het vorstendom de dag na zijn 18e verjaardag en heeft verklaard dat dit niet om fiscale redenen was1. Max woont in een luxe appartement in Monaco, dat hij huurt in plaats van koopt3. Veel andere Formule 1-coureurs, zoals Lewis Hamilton, Valtteri Bottas, Charles Leclerc en Lando Norris, wonen ook in Monaco3.

Veelgestelde vragen

Waarom woont Max Verstappen in Monaco?

Max Verstappen woont in Monaco vanwege de luxe omgeving en het feit dat veel andere Formule 1-coureurs er ook wonen3. Hij heeft verklaard dat zijn verhuizing naar Monaco niet om fiscale redenen was1.

Wie zijn de familieleden van Max Verstappen?

Max Verstappen is de zoon van voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen en voormalig kartcoureur Sophie Kumpen5. Hij heeft een jongere zus, Victoria, en drie jongere halfbroers en -zussen van zijn vader2.

Wat doet Max Verstappen in zijn vrije tijd?

In zijn vrije tijd geniet Max Verstappen van simracen en is hij lid van Team Redline, een multinationaal simraceteam1. Hij is ook fan van voetbalclubs FC Barcelona en PSV Eindhoven1.

Verklarende woordenlijst

Monaco: Een klein vorstendom aan de Middellandse Zee, bekend om zijn luxe omgeving en belastingvoordelen voor inwoners.

Formule 1: De hoogste klasse van de autosport, waarin coureurs met open cockpit, open wiel racewagens concurreren op circuits over de hele wereld.

Simracen: Een vorm van virtuele autosport waarbij deelnemers racen met behulp van computersimulaties die het gevoel en de ervaring van het besturen van een racewagen nabootsen.

Team Redline: Een multinationaal simraceteam waar Max Verstappen lid van is.